Forum grupy: film
Filmy na długie zimowe wieczory
Witajcie :) na długie zimowe wieczory polecam film "Facet z ogłoszenia", dla ludzi lubiacych komedie romantyczne. Ja go ogładam za każdym razem kiedy dopada mnie przygnębienie. I od razu jest mi lepiej :)
Natomiast dla miłośników lubiących film akcji polecam film "Komórka". Bardzo wciagający i tzrymajacy w napieciu film :) POZDRAWIAM! :)
Witaj Kasiu :) Mam dla Ciebie i dla innych dobra wiadomosc, bodajze 2 lub 3 niedziele Lutego film FACET Z OGLOSZENIA bedzie leciał na TVN ;). Choc dla mnie (KINOMANIAKA) nie ma to jak film w KINIE :) Pozdrawiam
Ostatnio oglądałam dwa filmy godne polecenia.
"Pojedynek" film dwóch aktorów.....ale zaskoczył mnie akcją ...muzyką ...scenerią i pomysłową fabułą ....dla mnie ekstra
"Kamienna głowa" to natomiast dramat produkcji rosyjskiej....Ten film wybrał mój facet...myślałam ,że będzie sportowy o boksie....( tak się zapowiadał)...byłam miło zaskoczona....po prostu zaskoczył mnie pozytywnie....naprawdę dobry...
w temacie komedii romantycznych dorzucę:
Miłośc i inne nieszczęścia - na zimę i na lato i na każdą porę roku, trochę w innym klimacie a wciąż komedia romantyczna.
Ja na takie wieczory polecam komedię "Kac Vegas"-przygoda facetów ;] Hmmm... "Rzeka tajemnic"-też ciekawy film-dramat. Polecam.