Forum grupy: film

Filmy na długie zimowe wieczory

2009-12-18 17:38:36

Witajcie :) na długie zimowe wieczory polecam film "Facet z ogłoszenia", dla ludzi lubiacych komedie romantyczne. Ja go ogładam za każdym razem kiedy dopada mnie przygnębienie. I od razu jest mi lepiej :)

Natomiast dla miłośników lubiących film akcji polecam film "Komórka". Bardzo wciagający i tzrymajacy w napieciu film :) POZDRAWIAM! :)

cytuj zgłoś naruszenie regulaminu »

ocena:

greguor

greguor

polska

2010-01-31 10:31:10

Witaj Kasiu :) Mam dla Ciebie i dla innych dobra wiadomosc, bodajze 2 lub 3 niedziele Lutego film FACET Z OGLOSZENIA bedzie leciał na TVN ;). Choc dla mnie (KINOMANIAKA) nie ma to jak film w KINIE :) Pozdrawiam

yolly

yolly

Chrzanów

2010-02-02 14:12:07

Ostatnio oglądałam dwa filmy godne polecenia.

"Pojedynek" film dwóch aktorów.....ale zaskoczył mnie akcją ...muzyką ...scenerią i pomysłową fabułą ....dla mnie ekstra

"Kamienna głowa" to natomiast dramat produkcji rosyjskiej....Ten film wybrał  mój facet...myślałam ,że będzie sportowy o boksie....( tak się zapowiadał)...byłam miło zaskoczona....po prostu zaskoczył mnie pozytywnie....naprawdę dobry...

2010-02-02 19:32:11

w temacie komedii romantycznych dorzucę:

Miłośc i inne nieszczęścia - na zimę i na lato i na każdą porę roku, trochę w innym klimacie a wciąż komedia romantyczna.

Bajletka

Bajletka

Sanoka

2010-02-08 20:44:19

Ja na takie wieczory polecam komedię "Kac Vegas"-przygoda facetów ;] Hmmm... "Rzeka tajemnic"-też ciekawy film-dramat. Polecam.

oceń:

wróć do forum grupy » odpowiedz