Forum grupy: film

Filmy na długie zimowe wieczory

2009-12-18 17:38:36

Witajcie :) na długie zimowe wieczory polecam film "Facet z ogłoszenia", dla ludzi lubiacych komedie romantyczne. Ja go ogładam za każdym razem kiedy dopada mnie przygnębienie. I od razu jest mi lepiej :)

Natomiast dla miłośników lubiących film akcji polecam film "Komórka". Bardzo wciagający i tzrymajacy w napieciu film :) POZDRAWIAM! :)

cytuj zgłoś naruszenie regulaminu »

ocena:

greguor

greguor

polska

2010-03-25 22:17:28

POLECAM GORACO .... CONSTANTINE - mozna go ogladac tysiac razy i jeszcze jeden wiecej :D ... za kazdym razem odkrywac cos nowego :D a co wy uwazacie o tym filmie ???

Fenrir

Fenrir

0

2010-06-05 17:16:59

Parę dni temu przypadkiem oglądając telewizję(raczej nie oglądam) natrafiłem na film "Psim tropem do domu", spodziewałem się kolejnej durnej bajeczki familijnej, ale film bardzo mnie zadziwił. Był mocno wzruszający, ciekawy, i momentami bardzo zabawny. Polecam gorąco;)

Kolejny niezwykły film który muszę polecić to "Szkoła uczuć". Bardzo wzruszający i ciekawy melodramat, zresztą co będę opisywał, polecam obejrzeć i ocenić samemu;)

Kolejną ciekawą propozycją jest film animowany Wall-E. Zawiera bardzo mało dialogów a mimo to jest niezwykle wzruszający, zabawny i ciekawy. Polecam:)

Polecam również obejrzeć: Efekt Motyla, serię filmów Taxi, Hancock, Przekręt, Adrenalina, a także serial Przyjaciele, i nowy polski serial Usta Usta :)

2010-07-04 23:41:16

Szkoła Uczuć to świetny film zgadzam się i polecam w 100% :)

Cathy

Cathy

0

2010-07-06 01:31:39

Ja również uważam iż "Szkoła uczuć" to film godny obejrzenia. Nawet kilkakrotnego. Podoba mi się to, ze nie ma tam kobiet "ociekających seksem", wydekoltowanych, wyszminkowanych. Nie ma nic wulgarnego. Tylko pokazanie drogi zmiany. Wiara w Boga, prawdziwa miłość. Coś, co nie jest często pokazywane we współczesnych filmach. Na antenie współczesnych programów telewizyjnych. Albo jest rzadkością.

Polecam poski film "Kto nigdy nie żył". Wydawać by się mogło na pierwszy rzut oka, ze to kolejna nudna polska produkcja o Kościele.Pomimo tego, jakże często omijanego tematu film jest nieziemski. Ksiądz ma HIV, prawie nawiązał romans z kobieta...

Może to wyda się smieszne, ale ja bardzo lubię filmy czarno- białe (np. "Śniadanie u Tiffaniego").

Polecam także filmy takie jak "Titanic", "Pretty woman".

Albo jak "The Piano"...

oceń:

wróć do forum grupy » odpowiedz