Forum grupy: Muzyka fortepianowa

Eisis

Eisis

0

Alexander Gavrylyuk

2008-11-29 22:56:03

A co sądzicie o tym pianiście? Ja go uwielbiam - jest miły, niezwykle uzdolniony, pracowity i bardzo uprzejmy. Ma cudowne piano, piękne forte, technicznie znakomity. :)

Mała próbka:

http://www.youtube.com/watch?v=MwPBGOt5Gx4

cytuj zgłoś naruszenie regulaminu »

ocena:

Re: Alexander Gavrylyuk

2009-03-18 11:39:29

Eisis napisał(a):

A co sądzicie o tym pianiście? Ja go uwielbiam - jest miły, niezwykle uzdolniony, pracowity i bardzo uprzejmy. Ma cudowne piano, piękne forte, technicznie znakomity. :)

Mała próbka:
http://www.youtube.com/watch?v=MwPBGOt5Gx4

Ja właśnie się zastanawiam, czy nie wybrać sie w weekend na jego koncert:) a 24 idę na Anderszewskiego!!! Już nie mogę się doczekać, choć ten rachmaninov też prawdopodobnie będzie fenomenalny, poza ty w naszym cudownym mieście mało takich koncertów z najwyższej półki.

cviii

cviii

Kraków

Re: Re: Alexander Gavrylyuk

2009-03-18 15:31:31

pianomaniac napisał(a):

Ja właśnie się zastanawiam, czy nie wybrać sie w weekend na jego koncert:) a 24 idę na Anderszewskiego!!! Już nie mogę się doczekać, choć ten rachmaninov też prawdopodobnie będzie fenomenalny, poza ty w naszym cudownym mieście mało takich koncertów z najwyższej półki.

Polecam oba koncerty.

W przypadku Anderszewskiego minusem jednak może być to, że sam będzie dyrygował od fortepianu. Za ostatnim razem nie wypadło to rewelacyjnie.

A Gavrylyuk i Rachmaninow pasują do siebie jak ulał. Gavrylyuka słyszałem jako bodaj 14-letniego chłopca w Krakowie. Było fajnie. Teraz zapewne nabrał włóczki w pompon, więc będzie jeszcze lepiej  ; )

efiel

efiel

Sanok

Anderszewski

2009-03-20 22:00:00

A ja nie znam kolegi Gavrylyuka. Błąd?

Jeśli chodzi o Anderszewskiego - ostatnio podobno była porażka, chociaż ciężko mi w to uwierzyć. Może i rzeczywiście Anderszewski stara się kreować na wzór gwiazd muzyki pop ;) ale przy fortepianie swoje robi.

cviii

cviii

Kraków

Re: Anderszewski

2009-03-21 08:20:38

efiel napisał(a):

A ja nie znam kolegi Gavrylyuka. Błąd?
Jeśli chodzi o Anderszewskiego - ostatnio podobno była porażka, chociaż ciężko mi w to uwierzyć. Może i rzeczywiście Anderszewski stara się kreować na wzór gwiazd muzyki pop ;) ale przy fortepianie swoje robi.

Ja się nie chciałem wcześniej wypowiadać w tym temacie, bo kolegę Gavrylyuka słyszałem tylko raz, wtedy w Krakowie gdy był chłopcem.

A Anderszewski to po prostu cholernie przystojny facet! Gejem nie jestem, ale z łóżka bym go nie wyrzucił  ; )

oceń:

wróć do forum grupy » odpowiedz