Forum grupy: fajne ksiazki

Martulka271

Martulka271

Krakowa

Joseph Murphy " Potega Podswiadomośi"

2009-12-02 14:20:45

Książka jest sztandarowym dziełem Josepha Murphy'ego. Dowodzi ona, że procesy psychiczne przebiegające poza naszą podświadomością i bez jego udziału, będące ważną częścią naszej osobowości, mogą być wykorzystane w sposób celowy, po naszej myśli. Służą temu specjalne techniki, zbadane, sprawdzone i opisane w tej książce, poparte konkretnymi przykładami. Metody te odsłonią przed tobą nowe obszary i nowe możliwości twojego umysłu. Dowiesz się nie tylko, że masz klucz do życia pełniejszego, ale także, jak tego klucza używać, aby pomóc sobie i bliskim.

cytuj zgłoś naruszenie regulaminu »

ocena:

Justyna

Justyna

N. Wiśnicza

Joseph Murphy

2009-12-10 12:30:52

Tak czytałam i muszę powiedzieć, że znam osobę, która zastosowała metody podpowiadane przez autora i... faktycznie odniosła sukces w życiu osobistym i zawodowym. Wiara czyni cuda :)

Joseph Murphy

2009-12-15 21:38:12

zgadzam się, że wiara czyni cuda i to jakie! Człowiek naprawdę dużo może, ale nie możemy mieć wątpliwości, musimy mieć pewność w słusznośc celu.

Książka jest rewelacyjna!!!

Joseph Murphy

2010-08-11 22:29:28

Książka mówi o pozytywnym mysleniu. Zgadzam się z tym, ale większość mi się wydawała przesadzona. To nie dla mnie. Lanie wody i naciaganie... Po co powtarzać sobie jakąś mantrę? Puste słowa. Jak dla mnie wystarczy być sobą, nie przejmować się za bardzo i iść naprzód mimo wszystko. A on napisał całą książkę:) Zamiast gadać mantrę codziennie jak modlitwę, lepiej działać;) do szczęścia naprawdę niewiele trzeba...

oceń:

wróć do forum grupy » odpowiedz