Forum grupy: KINO
Powiedzcie czy podobał się Wam ten film? Chciałabym sie na niego wybrać, a z mojej strony wymaga to skomplikowanej logistyki (rozdzielenie trójki dzieci po rodzinie )- jeśli miałbym iść z mężem. On się wybiera na to juz od dawna, a mnie zainteresowały zajawki w kinomaniaku. Czy gatunkowo film ten jest zblizony do fantastyki baśniowej, czy ominięto krew i horror (którego nie lubię) w zapowiedziach? Warto , czy nie?
Byłam!!! I chyba pójdę jeszcze raz :) Ten świat filmowy jest taki piekny, że szkoda mi było wracac do tych szarych betonowych ulic. Chyba bym mogła zostac na takiej planecie :). Kto jeszcze nie był niech pędzi do kina: piekna opowiesć i cudne krajobrazy.
zgadzam się że piękne krajobrazy i cudowna opowieść ale jak dla mnie film zdecydowanie za długi i mimo że opowieść cudowna to mało wciągająca. jak dla mnie to film średni.
Cameron :D miał super wizje tworzac az tak wysublinowany świat ( tak nie rzeczywisty ) tak inny od naszego !!! Dzieki temu filmu mozna sie oderwac na 2,5 h od rzeczywistosci i od szarosci naszego zycia :D i poczuc sie jak AVATAR :D .... POLECAM goraco !!! chetnie bym go zobaczył jescze raz... czytałem na internecie , ze ponoc na jesien ma isc jeszcze raz w kinach * tylko wersji rozszerzonej rezyserkiej :D z niecierpliwoscia czekam na ten moment !!! POLECAM