Forum grupy: Muzykomaniacy
Radio
Ja słucham w tym momencie przede wszystkim radia Roxy. Ich audycje ratują mi życie podczas nie kończących się podróży autobusem. Tak jak na przykład wczoraj gdy jechałam autobusem i zamarzałam. Ludzie wysiadali na wyczucie bo okna były tak zaparowane że konpletnie nic nie było przez nie widać. Ja się jednak nigdzie nie spieszyłam bo miałam czego słuchać ;) Lubie tą stacje przede wszystkim ze względu na ciekawe rozmowy w nim rozmowy i świetne piosenki jakie w nim są puszczane. Najlepsze audycje to moim zdaniem magnetofon szpulowy i poranne kakao. A wy co sądzicie o tym radiu? Macie swoje ulubione stacje?
Radio
Ja słucham radia RMF MAXXX i polecam tą stację. Jest tam super muzyka oraz bardzo pozytywnie zakreceni prowadzący. Nie sposób się przy ich słuchaniu nie uśmiechnąć :) Pozdrawiam i poelcam www.rmfmaxxx.pl ;)
Radio
Roxy jest super, oczywiście też nieśmiertelna "Trójka". Specyficzne o profilu muzyki poważnej jest RMF classic.Aha no i Tuba.fm :)
Radio
owszem muzyka na rmf maxxx jest ok,lubie ja sluchac jednak codo prowadzacych hm... niestety nie grzeszainteligencja a ich teksty zakrawaja o pomste do nieba... niesety ich teksty wskazuja na to ze zatzymali sie intelektualnie gdzies na wieku 10 lat..;/
Radio
ja lubię rmf classic ale oczywiście każdy tam może znaleźć jakieś odpowiednie brzmienie dla siebei