Forum grupy: Ach, te seriale:)

Co oglądacie w wakacje?:)....

2010-07-13 22:04:00

Ja nieśmiertelnego Czterdziestolatka:)...jak dla mnie jest nie do przebicia spsosród wszystkich, nie tylko letnich polskich seriali:))

A poza tym miło zacząc sobote z "Dziewczyną i chłopakiem", nieprawdaż?..

Mogliby chyba powtórzyć też cos z innych mlodzieżowych np. Pana Samochodzika...

cytuj zgłoś naruszenie regulaminu »

ocena:

PerukA

PerukA

0

2010-07-14 08:28:36

Sciane remonotowanego budynku hehe

a tak na poważnie to Codzienna 2 m.3 fajny lekki serial akurat do sniadania

2010-07-14 17:12:34

Ja tez kurcze wlasnie muszę malowac bo mnie sasiadka z góry zalała

:(

Znam tytuł tego mserialu ale pojęcia nie ma co to jest...chyba mi się miesza z "Licencją na wychowanie"...

2010-07-14 22:20:19

A mnie wciągneły "Pamiętniki wampitów". Jeśli ktoś lubi takie kilmaty a do tego wątek miłosny, to gorąco polecam. I wcale to nie jest kolejna wersja "Zmierzchu"! Serial znalazłam przypadkiem, czytając o aktorach, które mają polskie korzenie i tak się składa, że Paul Weasley (Paweł Wasilewski), który gra jedną z głownych ról, wywodzi się z Polski :)

Do tego przystojny aktor Ian Somerhalder złamie niejedno kobiece serce...

Re: Co oglądacie w wakacje?:)....

2010-07-15 17:10:30

kasikn77 napisał(a):

A mnie wciągneły "Pamiętniki wampitów". Jeśli ktoś lubi takie kilmaty a do tego wątek miłosny, to gorąco polecam. I wcale to nie jest kolejna wersja "Zmierzchu"! Serial znalazłam przypadkiem, czytając o aktorach, które mają polskie korzenie i tak się składa, że Paul Weasley (Paweł Wasilewski), który gra jedną z głownych ról, wywodzi się z Polski :)
Do tego przystojny aktor Ian Somerhalder złamie niejedno kobiece serce...

A co to takiego?..przyznam, ze dla mnie nie brzmi zachęcająco...boję się takich rzeczy;)..a w wakacje to juz w ogóle nie moje klimaty:)

oceń:

wróć do forum grupy » odpowiedz